ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 14/10/2022
Αριθ. Πρωτ.: 314
Αριθ. Συνεδρίασης: 9

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλεί σε Τακτική Συνεδρίαση την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 09:00 στο Νικηφόρο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/10 (Καλλικράτης), για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Ορισμός υπόλογου για τη διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών, των συναλλαγών με τράπεζες, εκκαθαρίστρια αποδοχών και λοιπών σταθερών συναλλαγών διαρκούς και περιοδικού χαρακτήρα του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Παρανεστίου
  2. Εξουσιοδότηση ειδικού ταμία του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Παρανεστίου για τη χρήση των κωδικών και των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής των τραπεζικών ιδρυμάτων με τα οποία συνεργάζεται το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Παρανεστίου
  3. Εγγραφές-Επανεγγραφές-Διαγραφές σε Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό του Ν.Π. Κ.Α.Π.Α.Π.Δ.Π. για το σχολικό έτος 2022-2023 και εγγραφές παιδιών στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για το σχολικό έτος 2022-2023
  4. 8η Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2022
  5. Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «Προηγμένου Συστήματος Τηλεϊατρικής» στο πλαίσιο του έργου “SMART_MED” του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “Ελλάδα-Βουλγαρία” 2014 – 2023

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον

γραμματέα του Δ.Σ. ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ TOY Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 19/09/2022

Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Παρανεστίου
Αριθ. Πρωτ.: 283

8η Τακτική Συνεδρίαση


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλεί σε Τακτική Συνεδρίαση την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 13:30 στο Νικηφόρο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/10 (Καλλικράτης), για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Υποβολή αιτήματος εξυπηρέτησης της ταμειακής υπηρεσίας του ΝΠΔΔ Δήμου Παρανεστίου από τον Δήμο Παρανεστίου καθώς και της γενικότερης λειτουργία της οικονομικής υπηρεσίας του ΝΠΔΔ
  2. Δωρεάν παραχώρηση οχήματος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Παρανεστίου στον Δήμο Παρανεστίου
  3. Έγκριση πρακτικής άσκησης σπουδάστριας ΙΕΚ-ΔΥΠΑ Δράμας

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα του Δ.Σ. ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου για την ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης έργου και διοικητικής υποστήριξης στα πλαίσια του έργου με τίτλο «SMART MEDICINE»

 

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 7/12/2020
Αριθ. Πρωτ.: 564 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


Θέμα:
Ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου για την ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης έργου και διοικητικής υποστήριξης στα πλαίσια του έργου με τίτλο «SMART MEDICINE» και ακρωνύμιο
«SMART_MED».


Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης έργου και διοικητικής υποστήριξης στα πλαίσια του έργου με τίτλο «SMART MEDICINE» και ακρωνύμιο
«SMART_MED» που θα λάβουν χώρα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως τις 04/09/2021, συμπεριλαμβανομένων τυχόν παρατάσεων που θα εγκριθούν για το έργο.
Αναλυτικά, απαιτείται να εκτελεσθούν υπηρεσίες διοικητικής - γραμματειακής υποστήριξης και υπηρεσίες διαχείρισης του ανωτέρου έργου, σύμφωνα με την 44/2020. απόφαση ανάληψης υποχρέωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τις υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου.


Η Προϊστάμενη του Ν.Π. Κ.Α.Π.Α.Π. Δ.Π.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το σχετικό αρχείο

Ευχές για καλή σχολική χρονιά

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΔΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Π. Κ.Α.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

Δράση «Γίνε νονός»

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παρανεστίου απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Σωματείο Εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας», για τη συγκέντρωση δώρων, που προέρχονται αφιλοκερδώς από ανά την Ελλάδα ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας στα πλαίσια της δράσης «Γίνε νονός», με προορισμό τα παιδιά οικογενειών του Δήμου μας που αντιμετωπίζουν γενικότερα οικονομικά προβλήματα. Η έκτακτη πανδημία του κορονοϊού, δεν στάθηκε εμπόδιο στην αναστολή της δράσης, αποδεικνύοντας πως η αγάπη, η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια και η προσφορά δεν μπαίνουν σε καραντίνα… Θερμές ευχαριστίες και στους δωρητές συμπολίτες μας, που με όπλο την ανθρωπιά γίνονται παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Τα δωράκια, θα μοιραστούν στα παιδιά του Δήμου μας με την δέσμευση πως θα συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας, πάντα με όπλο την αλληλεγγύη και την προσφορά κολλώντας και εμείς με τη σειρά μας ένα μικρό κομμάτι στο πανέμορφο παζλ της ανιδιοτελούς αγάπης !!!!

200529a

200529b

200529c

200529e

200529g

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ Ν.Π. Κ.Α.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 14/5/2020
Αριθ. Πρωτ.: 167


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΤΟΥ Ν.Π. Κ.Α.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

Σας ανακοινώνουμε ότι οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Ν.Π.Κ.Α.Π.Α.Π. Δήμου Παρανεστίου.

Για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Νομικού Προσώπου στο τηλ. 2521082472.

Με τιμή

Η  Προϊσταμένη του Ν.Π.Δ.Δ.

Μπούφη  Άννα

Δελτίο Τύπου Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παρανεστίου

Δελτίο Τύπου Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παρανεστίου

Πραγματοποιήθηκε χθες, στις 19-12-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:15 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Νικηφόρου, παιδική θεατρική παράσταση από την διεθνή ομάδα Hippo Theatre Group, με τίτλο «Το νησί των συναισθημάτων», βασισμένη σε μια ιστορία του Χορχέ Μπουκάι. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παρανεστίου σε συνεργασία με τον Δήμο Παρανεστίου. Την παράσταση, παρακολούθησαν οι μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού του Δήμου μας, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες και δασκάλους τους.

Κεντρικό θέμα του προγράμματος ήταν η συναισθηματική νοημοσύνη. Η παράσταση βασιζόταν σε τεχνικές του σωματικού θεάτρου με έμφαση στην εκφραστικότητα, την κίνηση, το χορό και το τραγούδι. Τα παιδιά, είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτήν σε συγκεκριμένα σημεία της δράσης μέσα από θεατρικά παιχνίδια και τεχνικές του εκπαιδευτικού δράματος, επηρεάζοντας έτσι την εξέλιξη της ιστορίας, μπαίνοντας βαθιά στο θεματικό κέντρο της, αλληλεπιδρώντας, ασκώντας την κριτική τους σκέψη και συμμετέχοντας ενεργητικά. Σκοπός της παράστασης, ήταν η καλλιέργεια της συναισθηματικής αγωγής και δεξιοτεχνίας, μέσω των οποίων τα παιδιά θα μπορούν να καταφέρουν την ειρηνική συνύπαρξη στο σχολικό περιβάλλον και την ειρηνική επίλυση των προβλημάτων μεταξύ τους. Στα παιδιά, διαδόθηκε το μήνυμα μέσω της παράστασης, πως ένας κόσμος μοιράσματος και αλληλοϋποστήριξης είναι εφικτός, εάν καταφέρουν να έχουν τον έλεγχο των συναισθημάτων τους και αποκτήσουν αυτοαποδοχή και ενσυναίσθηση. Στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκαν δωράκια και γλυκίσματα στους μικρούς μας φίλους καθώς και στους δασκάλους τους από τον Άγιο Βασίλη. Τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία να τραγουδήσουν με τη συνοδεία ακορντεόν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Σκεύη και Χριστίνα για τις εξαιρετικές ερμηνείες τους, που κατάφεραν να μας ταξιδέψουν στο «Νησί» και να μας πλημμυρίσουν συναισθήματα. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Αναστάσιο Καγιάογλου για την υποστήριξη, βοήθεια και ενεργή συμμετοχή του στην παράσταση. Ευχαριστούμε πολύ επίσης τους συναδέλφους του Δήμου, που συνέβαλλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της παράστασης, με την βοήθεια που προσέφεραν.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα ! Υγεία, ευτυχία, καλοτυχία και αλληλεγγύη να σημαδεύουν τη ζωή σας!

Τα  στελέχη του Κέντρου Κοινότητας !

Νίκος – Λία - Βίκυ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Παρανεστίου

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΚΔΒΜ 27/11/2019

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Παρανεστίου

 Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Παρανεστίου., το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Παρανεστίου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Παρανεστίου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

 

Α/Α

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ

1

ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

25

2

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ- ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

25

3

ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

25

4

ΚΟΠΤΙΚΗ- ΡΑΠΤΙΚΗ

50

5

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ

50

6

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

25

7

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

25

8

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

25

9

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

25

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: 

Τηλ. : 25213 52319 & 25210 90439

Ταχ. Διεύθυνση:

Email: m.bogatini@gmail.com

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πατήστε εδώ για να λάβετε τα σχετικά αρχεία