ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 3/8/2021
Αριθ. Πρωτ.: 4206

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου Ν.Δράμας
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

Ορίζει τους κατωτέρω δηµοτικούς συμβούλους ως Αντιδηµάρχους του ?ήµου Παρανεστίου, µε θητεία από 3-8-2021 έως την 02-08-2022, εντός της τρέχουσας δηµοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1) τον κ. Χορόζογλου Σάββα του Γεωργίου , ως ΕΜΜΙΣΘΟ Αντιδήμαρχο κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Παρανεστίου , και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

  1. Την ευθύνη λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Παρανεστίου.
  2. Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα Παρανεστίου.
  3. Την μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Παρανεστίου.
  4. Την υπογραφή με εξουσιοδότηση της δημάρχου, βεβαιώσεων και βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας, πιστοποιητικών, πιστοποιητικών πλησιεστέρων συγγενών, και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια
    της Δ
    .Ε. Παρανεστίου.
  5. Την συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Παρανεστίου .

2) Τον κ. Σοφιάδη Παύλο του Γεωργίου ως ΑΜΜΙΣΘΟ Αντιδήμαρχο του ?ήµου Παρανεστίου, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και του μεταβιβάζει τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες ως εξής:

  1. Τεχνικών Έργων και ιδίως την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των Τεχνικών ΈργωνΤεχνικής και Γραμματειακής Υποστήριξης - Τεχνικό Αρχείο, Προγραμματισμού, Μελετών και Επίβλεψης Έργων, Εκτέλεσης Έργων Οδοποιίας, Εκτέλεσης Κτιριακών ΈργωνΕκτέλεσης Έργων Υπαίθριων Χώρων, Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού, Δικτύωντεχνικών Συνεργείων, Προγραμματισμού και Οργάνωσης Μελετών - Επίβλεψης έργων.
  2. Την ευθύνη της Συντήρησης και Επισκευής Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, και Διαχείρισης Υλικών, Καυσίμων, ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού.
  3. Την εποπτεία και ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των αρμοδιοτήτων πολεοδομίαςχωροταξίας και χρήσεων γης, Πολεοδομικών Μελετών, Τοπογραφικών ΕφαρμογώνΟικοδομικών Αδειών και ελέγχου, Αυθαιρέτων, Τεχνικού Αρχείου - Γραμματείας.
  4. Την εποπτεία και ευθύνη της Καθαριότητας, του Περιβάλλοντος
  • Την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων, και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο
  • την επίβλεψη μελετών και έργων προστασίας περιβάλλοντος, Πρασίνου
  • το συντονισμό και την επίβλεψη της πολιτικής προστασίας
  • την ευθύνη του τομέα Ανάπτυξης, Οικολογίας, Ενέργειας και εναλλακτικών μορφών ενέργειας, έρευνας και τεχνολογίας
  • Την ευθύνη των Δασών, δημοτικών και κοινοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων, προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων.
  • Την εποπτεία και ευθύνη για το συντονισμό των θεμάτων που αφορούν αδέσποτα ζώα
  • Την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων

Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειώνπιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων, την επιβολή προστίμων καθώς και την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.


3) Τον Ευθυμιάδη Γεώργιο του Κυριάκου ως ΕΜΜΙΣΘΟ Αντιδήμαρχο του ?ήµου Παρανεστίου, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και του μεταβιβάζει τις καθ’ ύλη αρμοδιότητες για το σύνολο των Δ.Ε. ως εξής:

  1. Προγραμματισμού
  2. Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης
  3. Την εποπτεία και ευθύνη για το συντονισμό των θεμάτων Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, υποχρεώσεων που προκύπτουν από το πρόγραμμα «Διαύγεια), Πληροφορικής
  4. Την εποπτεία και ευθύνη Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Και ορίζει αυτόν να ενεργεί ως Διατάκτης σχετικά με ανάληψη υποχρεώσεων σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου.
  5. Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Αθλητισμού

4) τον κ. Κυπραίο Πέτρο του Νικολάου κατά τόπον ως ΕΜΜΙΣΘΟ Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου και του μεταβιβάζει τις παρακάτω κατά τόπο αρμοδιότητες της άνω δημοτικής ενότητας:

  1. Την ευθύνη λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Νικηφόρου .
  2. Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα Νικηφόρου .
  3. Την μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Νικηφόρου .
  4. Την υπογραφή με εξουσιοδότηση της δημάρχου, βεβαιώσεων πλην βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας, πιστοποιητικών πλην πιστοποιητικών πλησιεστέρων συγγενών, και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που είναι εγκατεστημένες στην Δ.Ε.Νικηφόρου .
  5. Την συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Νικηφόρου γιατην επίλυση των προβλημάτων τους .
    Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειώνπιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων, την επιβολή προστίμων καθώς και την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

Β. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας των δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

  1. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου Κυπραίου Πέτρου , τις κατά τόπο και καθύλη αρμοδιότητές του, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Χορόζογλου Σάββας .
    Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου κ. Χορόζογλου Σάββας, τις κατά τόπο και καθύλη αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κυπραίος Πέτρος.
  2. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κυπραίο Πέτρο του Νικολάου κ. Χορόζογλου Σάββας του Γεωργίου που αναπληρώνει τον Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. κ. Χορόζογλου Σάββας του Γεωργίου .

Γ. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύµατος του Αντιδηµάρχου Ευθυμιάδη Γεώργιου τις κατά τόπο και καθύλη αρμοδιότητές του, ασκεί ο Αντιδήµαρχος Σοφιάδης Παύλος .
Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδηµάρχου κ. Σοφιάδη Παύλου τις κατά τόπο και καθύλη αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήµαρχος κ. Ευθυμιάδης Γεώργιος .
Δ. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.
Κάθε άλλη απόφαση Δημάρχου περί ορισμού Αντιδημάρχων παύει να ισχύει.
Ε. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα και, αν δεν υπάρχει ημερήσια, σε μία εβδομαδιαία της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Παρανεστίου και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Ο ?ήµαρχος
Αναστάσιος Καγιάογλου

Πατήστε εδώ για να λάβετε τα σχετικά αρχεία
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τον Δημοτικό Σύμβουλο Παρανεστίου κ. Παύλο Σοφιάδη.

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 2/8/2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήθηκα σήμερα στο γραφείο μου με το Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Παρανεστίου κ. Παύλο Σοφιάδη. Συζητήσαμε για τα μείζονα ζητήματα του Δήμου, καθώς και για τους λόγους που οδήγησαν στην πρόσφατη ανεξαρτητοποιήση του από την παράταξη με την οποία είχε εκλεγεί. Διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων και κοινή αντίληψη ως προς τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις πολιτικές επιλογές. Στην συνάντηση μας, του πρότεινα να αναλάβει τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας. Μια θέση στην οποία με τις γνώσεις του πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο και θα συμβάλλει στην επίτευξη των στοχεύσεων της δημοτικής μας αρχής. Ο Κος Σοφιάδης αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση και έτσι θα είναι άμισθος Αντιδήμαρχος. Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια της Δημοτικής μας Αρχής τον νέο Αντιδήμαρχο και του ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

 

Ο Δήμαρχος  Παρανεστίου

Αναστάσιος  Καγιάογλου

IMG_20210723_104256

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οδοφωτισμός με αυτόνομα φωτοβολταϊκά φωτιστικά συστήματα στον Δήμο Παρανεστίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 21/7/2021

Συνεχίζουμε την μετατροπή του Δήμου Παρανεστίου  σε «Πράσινο» Δήμο!

Ξεκινήσαμε πιλοτικά την τοποθέτηση αυτόνομων  φωτοβολταϊκών  φωτιστικών συστημάτων,  εκ πρώτης με τον οδοφωτισμό στην  Πτελέα, στην επόμενη φάση πλατειών, μνημείων, αξιοθέατων κ.α.

Μετάβαση σε νέες τεχνολογίες δημιουργία ενός «Πράσινου» Δήμου, με  στόχο την οικονομία,  το περιβάλλον, την  καλύτερη κοινωνική ζωή!

203291765_330462418792999_1571643259626672567_n

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρώτη διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και των εκπροσώπων του Εθνικού Πάρκου του Χάϊνιχ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 19/7/2021

Με την υποστήριξη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης ο Δήμος Παρανεστίου και εκπρόσωποι από το εθνικό πάρκο του Χάινιχ (Hainich) πραγματοποίησαν την πρώτη τους διαδικτυακή συνάντηση. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα πιθανά θέματα της μελλοντικής τους συνεργασίας με όπως η ένταξη του Παρθένου Δάσους Φρακτού σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO οι συνέργειες για καλύτερη δυνατή ανάδειξη του φυσικού πλούτου των δύο περιοχών, τη διενέργεια περιβαλλοντικών δράσεων αλλά και την ανάπτυξη του οικοτουρισμού.

218628342_4104855262915100_2814519288880977923_n

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καινοτομεί με την τοποθέτηση "έξυπνων" στάσεων ο Δήμος Παρανεστίου.

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 16/7/2021

Καινοτομεί με την τοποθέτηση «έξυπνων» στάσεων ο Δήμος Παρανεστίου.

Πρωτοπορεί και εφαρμόζει ο Δήμος μας για τους Συνδημότες μας, μια  μοναδική στην περιοχή μας εγκατάσταση στάσεων. Οι «έξυπνες» στάσεις οι οποίες τοποθετήθηκαν, μια στην πλατεία δίπλα στα ΚΕΠ και μια στο πάρκο της Αδριανής, μια στην κέντρο του Νικηφόρου , μια στην είσοδο της Πλατανιάς δίπλα στο Δημοτικό σχολείο και μια στο κέντρο του Παρανεστίου . Οι κάτοικοι έχουν πλέον την δυνατότητα να καθίσουν και για όσο χρόνο αναμονής έχουν για την μετακίνηση τους σε «έξυπνες» στάσεις που παρέχουν εκτός του αυτόνομου φωτισμού, δύο θύρες  φόρτισης κινητού τηλεφώνου (Θύρες USB). Η  στάσεις φωτίζονται από λαμπτήρες  LED που φορτίζουνε κατά την διάρκεια της ημέρας από ηλιακό συλλέκτη που είναι τοποθετημένος στην οροφή της στάσης. Οι επιβάτες και κάτοικοι που αναπαύονται μπορούν να διαβάζουν σε ηλεκτρονική επιγραφή LED, ενημερωτικά  μηνύματα. Ο Δήμος μας με ταχείς ρυθμούς μετατρέπεται σε «Πράσινο» Δήμο, και προσφέρει στους Συνδημότες μας, μέσα, τα οποία,  εκτός της τεχνολογικής τους υπεροχής , είναι  κοσμήματα που ομορφαίνουν τον Τόπο μας.

1-1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Mobile School ταξίδεψε στο Δήμο Παρανεστίου.

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 13/7/2021

Το Mobile School ταξίδεψε στο Δήμο Παρανεστίου.

 Ο Δήμος Παρανεστίου μαζί με το Κέντρο Κοινότητας, τα 2 ΚΔΑΠ του Δήμου και σε συνεργασία με την Ένωση Κύριων Δράμας πραγματοποίησαν την δράση «Το Mobile School Ταξιδεύει» στις 12 και 13 Ιουλίου 2021 στην Αδριανή και Παρανέστι, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Μέσω του προγράμματος τα παιδιά του Δήμου μας είχαν την ευκαιρία να περάσουν τον χρόνο τους δημιουργικά με την συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ορθογραφίας, μαθηματικών και διαδραστικών παιχνιδιών. Τα παιδιά συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό σε όλες τις δράσεις. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες (εμψυχωτές του mobile school, τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ μας, τους εργαζόμενους στο Κέντρο Κοινότητας μας) και ιδιαίτερα την πρόεδρο της Ένωσης Κύριων ΔΡΑΜΑΣ κ. Αλίκη Τσιαμούρα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για να ταξιδέψει η δράση αυτή και στον ορεινό μας Δήμο .

214177743_204389888357949_2399444447072289516_n

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη Πρωθυπουργού στο Αστρονομικό Παρατηρητήριο Νικηφόρου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 4/7/2021

Το μοναδικό και μάλιστα δημόσιο σχολείο, στον Νικηφόρο Δράμας του Δήμου Παρανεστίου, που έχει αστρονομικό παρατηρητήριο επισκέφθηκετηνΠέμπτη 1η Ιουλίου 2021, ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στον Δήμο μας και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Νικηφόρου τον πρωθυπουργό της χώρας μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στον χώρο του Σχολείου όπου και βρίσκεται το μοναδικό σε δημόσιο σχολείο αστρονομικό παρατηρητήριο και το οποίο περιλαμβάνει το πλέον σύγχρονο ρομποτικό τηλεσκόπιο που κατευθύνεται μέσω διαδικτύου. Επίσης στον ίδιο χώρο παρακολούθησε τα πειράματα φυσικής στο υπαίθριο εργαστήριο φυσικής και είδε την ώρα μέσα από τους διάφορους τύπους ηλιακών ρολογιών στο πάρκο ηλιακών ρολογιών του σχολείου. Είμαστε περήφανοι που ο Δήμος μας διαθέτει αυτό το μοναδικό σχολείο με αυτούς τους μοναδικούς καθηγητές που με όρεξη, μεράκι και πρωτεργάτη τον Μιχάλη Δογραματζίδη έχουν κάνει γνωστό το ακριτικό σχολείο μας σε όλη της Ελλάδα για την γνώση που προσφέρει.

1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αγιασμός- Εγκαίνια αίθουσας πολλαπλών Χρήσεων Πλατανιάς και Απολογισμός έτους 2020

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 28/6/2021

Μια ξεχωριστή μέρα για την Πλατανιά η Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Εγκαινιάσθηκε το πρωί της Κυριακής η πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που βρίσκεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Πλατανιάς.

Μια αίθουσα με σύγχρονο εξοπλισμό που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της νεολαίας του χωριού, των Συλλόγων της περιοχής και να γίνει το κέντρο αναφοράς των κατοίκων.

Συγχρόνως παραδόθηκε το αναβαθμισμένο γήπεδο 5Χ5 που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Σχολείου και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών.

Επίσης υποβλήθηκε αίτημα χρηματοδότησης σε πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ώστε το πρώην Δημοτικό Σχολείο της Πλατανιάς μαζί με το πρώην Δημοτικό Σχολείο της Πτελέας να ανακαινιστούν πλήρως και να δημιουργηθεί Διαδραστικό Κέντρο εκπαίδευσης και πολιτισμού συνολικού προϋπολογισμού 1.072.200,00 ευρώ.

Τέλος πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Κοινότητας Πλατανιάς σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο ετήσιος απολογισμός (δημόσια λογοδοσία) της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2020.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιάς για την αμέριστη βοήθεια τους.

1

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεχίζεται η επέκταση του δωρεάν Wi Fi στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας!!

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 17/6/2021
Συνεχίζεται η επέκταση του δωρεάν Wi Fi στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας!!

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάογλου δήλωσε:

«Αυτή τη φορά σειρά είχαν ο πανέμορφος και καταπράσινος οικισμός στο Μεσοχώρι όπου φιλοξενούνται δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και το Κέντρο Υγείας Παρανεστίου.  Η επέκταση του δικτύου θα συνεχιστεί μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος μας που είναι η ύπαρξη κοινόχρηστου Wi Fi στα ιδιαίτερης ομορφιάς χωριά μας!

Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Δράμας και φίλο Χριστόδουλο Μαμσάκο καθώς και τον Πρόεδρο του Π.Ο.Φ.Τ.Μ.Μ. Γιώργο Δεμερτζή για την αμέριστη συμπαράσταση και την τεχνική υποστήριξη που μας παρείχαν στο μεγάλο αυτό εγχείρημα».

1

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σκάκι στο πάρκο της Αδριανής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 14/6/2021

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει!

 Άλλος ένας χώρος διασκέδασης για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους στο πάρκο της Αδριανής με την κατασκευή ενός μαρμάρινου σκακιού μεγάλων διαστάσεων. Σας περιμένουμε όλους για να παίξουμε μια παρτίδα σκάκι αναπτύσσοντας τόσο την ικανότητα στρατηγικού σχεδιασμού και πρόβλεψης όσο και ακονίζοντας το μυαλό !!!

1